Referencer og kundecases

Vi sætter en ære i at tilbyde vores hjælp og vores produkter, hvor det er nødvendigt. Det betyder, at vi opererer på mange forskellige markeder. Vores produkter anvendes i høj grad i fødevareindustrien og medicoindustrien, men også i en lang række andre applikationer. Nedenfor kan du læse om vores kunders oplevelser, og hvordan de har draget fordel af vores tjenester og vores produkter.

To snekkegear med motor
 1. Rustfri keglehjulsgear i brug på maskine
 2. Rustfrit keglehjuls gear brugt til osteproduktion

  Rustfri gear og motorer benyttet til at håndtere klæbrig ost

  Når du kigger ind i dit køleskab, vil du formentlig finde en eller anden form for ost på hylden. Men har du nogensinde spekuleret i, hvilken proces der ligger bagved, før du kan samle osten op fra køledisken i dit lokale supermarked? Hos FF Engineering har noget af den bagvedliggende proces fyldt meget i deres arbejde de seneste to år, hvor de til en osteproducent har udviklet og produceret deres største proces- og pakkeanlæg nogensinde. Nu kan de fejre, at anlægget står færdigt og er klar til forsendelse.
  Læs mere om Rustfri gear og motorer benyttet til at håndtere klæbrig ost
 3. Lift med gearløsninger fra BJ-Gear A/S

  Kundetilpassede elevatorer med gearløsninger fra BJ-Gear A/S

  Hydro-Con Elevator, der er specialiseret i skræddersyede liftløsninger, har produceret disse elevatorer ved hjælp af tandremme til at trække stolen, og de er skræddersyet til at kunne stå udenfor. Hydro-Con Elevators elevatorer er også selvbærende og behøver ikke fastspændes til bygningen, hvilket er ideelt til installation ved lette konstruktioner. BJ-Gear har leveret transmissionsløsningerne.
  Læs mere om Kundetilpassede elevatorer med gearløsninger fra BJ-Gear A/S
 4. Transmissionsløsninger til SpraySafe brandbeskyttelsessystem

  Autonom brandbekæmpelse

  BJ-Gear A/S leverer transmissionsløsninger til SpraySafe brandbeskyttelsessystem, der fungerer i tre trin: Systemet registrerer ilden automatisk og lokaliserer den i tre dimensioner. Vandkanoner er rettet mod ilden og slukker flammerne. Robotmonitoren vender tilbage til standby uden menneskelig indgriben.
  Læs mere om Autonom brandbekæmpelse
 5. Tordenskiold båden på havet

  Bølgeenergianlæg

  To tredjedele af kloden er dækket af vand. En ressource, som det danske bølgeenergiselskab, Crestwing, arbejder på at udnytte til vedvarende energi. Deres bølgeenergianlæg, Tordenskiold, kan være svaret på at udnytte havets energi. Gear og koblinger fra BJ-Gear A/S er installeret i maskinrummet.
  Læs mere om Bølgeenergianlæg
 6. Kabelstripper
 7. Maskinmesterskolen fjernstyret grødeklipper
 8. Kølerums transportbånd med NG flange F4 lukket
 9. Samba flødeboller i produktion
 10. Bubs blandet slik

  NG-lejer i slikproduktion

  Bubs i Jönköbing, Sverige havde store problemer med deres installerede lejer. De havde tidligere installeret almindelige rustfri stållejer, men Bubs benytter meget syreholdige materialer som ammoniumchlorid, sukker og æblesyre i deres produktion af slik, hvilket betød, at procesudstyret korroderer hurtigt, og virksomheden måtte tidligere derfor ofte skifte lejer. I 2011 installerede Bubs deres første NG-leje. Det kører stadig problemfrit.
  Læs mere om NG-lejer i slikproduktion
 11. Aarhus teater
 12. Fileteringsproces hos Marel i Støvring
 13. NTR med gear til bevægelse

  NRT - tæt samarbejde gennem 40 år

  For omkring 40 år siden indledte NRT og BJ-Gear A/S et meget frugtbart samarbejde; NRT havde brug for gearløsninger, der kunne godkendes til de høje standarder for medicinsk udstyr, og de to virksomheder producerede i fællesskab BJ-Gears første medicinske gear.
  Læs mere om NRT - tæt samarbejde gennem 40 år
 14. Trailermover
 15. Patientbord til strålebehandling (Radiation Therapy)
 16. Nuclear medicinsk scanner
 17. Nuclear Gamma kamera hjertescanner

  Nuklear gammakamera

  BJ-Gear A/S har løst en lang række opgaver for en virksomhed, som leverer hospitalsudstyr på OEM basis, og vi blev meget tidligt i forløbet involveret i udviklingen af gearenhederne til et Nuklear Gammakamera.   
  Læs mere om Nuklear gammakamera