Teknologi i produktionen

BJ-Gear A/S har i de sidste par år investeret i moderne robotproduktionsteknologi for at forbedre, optimere og strømline vores produktionsproces.

QRS - Quality Robot Systems i BJ-Gear fabrik

BJ-Gear A/S benytter robotter og teknologi i produktionen

BJ-Gear A/S har i de sidste par år investeret i moderne robotproduktionsteknologi for at forbedre, optimere og strømline vores produktionsproces. Fordelene ved at installere robotteknologi er store. Ikke alene vil robotteknologi reducere produktionsfejl på grund af nøjagtigheden af ​​robotterne, men antallet af ubemandede timer giver medarbejderne tid til at fokusere på flere opgaver på samme tid.

En anden fordel ved at bruge robotteknologi er et mere sikkert og sundere arbejdsmiljø. En medarbejder, der arbejder manuelt i mange timer hver dag og samtidig løfter tunge ting - for at fodre en maskine eller til lager - risikerer at blive nedslidt. For at beholde og beskytte medarbejderne mod tunge løft og undgå dårlige arbejdsstillinger er installation af f.eks. et QRS-robotsystem en fordel, der beskytter medarbejderne mod slid..

Som del af en større lageroptimering og vores igangværende automatiseringsproces har BJ-Gear A/S investeret i flere Kardex Shuttle XP 500 lodrette lagermoduler fra Kardex Remstar. Investeringen giver en reduktion på 85-90% af pladsvolumen på vores lager, hvilket betyder, at vi får ca. 200 ekstra kvadratmeter til rådighed. En anden fordel ved investeringen er, at ergonomien og arbejdsmiljøet er blevet forbedret for vores medarbejdere, da plukning fra lagermodulerne altid sker i god arbejdshøjde - i modsætning til valg fra traditionelle hylder, hvor du let kan lave uegnede løft og strækninger for at nå udvalgte emner.

KUKA QRS robot kardex remstar

QRS - Quality Robot Systems

For at spare arbejdstid og samtidig passe på vores medarbejdere, der undgår tunge løft, har vi investeret i robotter fra QRS - Quality Robot Systems.

Læs mere
Et kig ind i en Kardex Remstar Shuttle XP 500 lagerautomater

Kardex Remstar

For at sikre optimering og strømline vores lagerstyring har vi investeret i flere Kardex Remstar automatiske lagersystemer.

Læs mere
Mobile Industrial Robots MiR til opladning

Mobile Industrielle Robotter

MiR-robotter automatiserer vores interne transport af råvarer og dele mellem komponentproduktion, lager og montageafdelingen. Dermed strømliner vi vores arbejdsprocesser samt beskytter vores medarbejdere mod slid ved at undgå dårlige arbejdsstillinger.

Læs mere