Bearbejdning

Vi er en førende leverandør af CNC-fræsning og drejearbejde af enestående kvalitet. Vi tilstræber altid at levere produkter af højeste kvalitet og specifikationer inden for den aftalte tidsramme.

Vi leverer til en bred vifte af industrier, herunder bilindustrien, olie og gas, emballage og fødevareindustrien, og vi har omfattende kompetencer inden for CNC-bearbejdning og arbejde med mange forskellige materialer. Derudover har vi mere end 40 års erfaring med produktion af tandhjul og tandremskiver.

Nymas maskinarbejder
  • 2018 Ny Stenderup Maskinfabrik blev en del af BJ-Gear A/S
  • 37 års erfaring med CNC-bearbejdning
  • 28 CNC-maskiner
  • 50 års erfaring med produktion af tandhjul og tandremskiver
 Leje

Galleri med bearbejdede produkter

Vi leverer et omfattende udvalg af bearbejdningsmuligheder på vores moderne CNC-maskiner. Gå til vores galleri for at finde eksempler på vores kompetencer.

Galleri
DMG Mori DMU i produktion

Maskiner i vores produktion

Vi leverer et omfattende udvalg af bearbejdningsmuligheder på vores moderne CNC-maskiner, herunder kompleks simultant 5-akset bearbejdning. Vi har mere end 30 års erfaring inden for CNC-bearbejdning og har til formål at holde trit med de nyeste teknologiske fremskridt inden for branchen.

Læs mere
Tandhjul og tandstænger

Tandhjul og tandstænger

BJ-Gear A/S fremstiller gearhjul, tandstænger, snekker, snekkehjul, splines osv. af høj kvalitet. Gearhjulene bruges i vores egne gearprogrammer, men vi tilbyder også vores produkter til andre industrielle kunder. Vi bruger avancerede CNC-bearbejdnings- og målemaskiner, der sikrer høj præcision og fleksibilitet i vores produktion.

Læs mere
Ny Stenderup Maskinfabrik logo

Ny Stenderup Maskinfabrik

Ny Stenderup Maskinfabrik blev en del af BJ-Gear A/S da denne erhvervede sig Ny Stenderup Maskinfabrik i 2018. Ny Stenderup Maskinfabrik har til huse i Broby ikke langt fra Faaborg på Fyn og med købet af Ny Stenderup Maskinfabrik har virksomheden kraftigt øgede kompetencerne inden for bearbejdning og underleverancer.

Læs mere

Teknologi

Udover vores produktion af gearløsninger og aktuatorer tilbyder vi også en bred vifte af forskellige teknologier til vores kunder. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Drejning og fræsning

Drejning og fræsning foregår på forskellige CNC-styrede drejebænke, fræsemaskiner og bearbejdningscentre. Derudover råder vi over et stort antal stikkemaskiner, boremaskiner og maskiner til rømning.

Fortanding

Fortanding af produkterne - indvendigt og udvendigt - gennemføres bl.a. på CNC-styrede tandhjulsmaskiner.

Hul- og rundslibning

Vores CNC-styrede slibemaskiner til hul-, rund- og planslibning sikrer, at vi kan overholde specifikationer og mål med stor præcision.

Flankeslibning

Med avanceret slibeteknologi og fleksible CNC-styrede maskiner udfører vi alle typer af tandhjulsprofiler eksempelvis ballig, konusitet og topafletning.

Tandhjulsopmåling

Vi gennemfører kvalitetskontroller undervejs i processen og slutter med en komplet geometrisk tandhjulsopmåling på vores topmoderne CNC-styrede målemaskine Klingenberg P40.

Montage og test

Vi foretager montage og test lige fra de små gearopgaver til større modeller eller komplette systemer.