Markeder

BJ-Gear A/S har stor ekspertise og specialviden om specifikke krav til transmissionsløsninger. Vores viden er bygget gennem mange års tæt samarbejde med mange virksomheder inden for forskellige brancher. Det har givet os præcis viden om, hvad der kræves, når det kommer til udvikling, design, funktionalitet, kvalitet, dokumentation og specifikke handelskrav for at opnå det bedste resultat i en række brancher.

Luftfoto af BJ-Gear A/S bygningen

Fly og militær

Produkter med høj nøjagtighed og kvalitet samt omfattende dokumentation udgør grundlaget for et tæt samarbejde med luft- og forsvarsindustrien.
Læs mere om Fly og militær

Energi og miljø

BJ-Gear A/S arbejder tæt sammen med virksomheder inden for energisektoren baseret på evnen til at lave enkle, robuste og innovative løsninger til komplekse opgaver.
Læs mere om Energi og miljø

Fødevarer

Transmissionsløsninger fra BJ-Gear A/S benyttes i blandt andet opskæringsmaskiner, mixere, pumper, homogenisatorer, fyldere, forseglingsudstyr, pick & place units, conveyors samt utallige andre applikationer.
Læs mere om Fødevarer

Medico

Vores gear og aktuatorer er en del af drivenhederne i de bevægelige dele på forskellige scannere og andet teknisk medicinsk udstyr.
Læs mere om Medico

Andre markeder

Vores modulære gear- og aktuatorprogram kombineret med en bred know-how sikrer de optimale løsninger i enhver virksomhed eller branche.
Læs mere om Andre markeder