BJ-Gear A/S

Siden 1964 har BJ-Gear A/S været kendt som en kvalitetsorienteret producent af gear og aktuatorer til mange forskellige industrier og til meget forskellige formål. I dag er BJ-Gear en af de førende virksomheder inden for udvikling, produktion og levering af transmissionsløsninger.

Luftfoto af BJ-Gear A/S bygningen

Om BJ-Gear A/S

Siden 1964 har BJ-Gear A/S været kendt som en kvalitetsorienteret producent af gear og aktuatorer til mange forskellige industrier og til meget forskellige formål. I dag er BJ-Gear en af de førende virksomheder inden for udvikling, produktion og levering af transmissionsløsninger.

Vi råder over et bredt program af egenproducerede gear og aktuatorer af høj kvalitet og med stor driftssikkerhed. Med udgangspunkt i vores gennemprøvede produkter, udvikler vi løbende tilpassede produkter og specialprodukter i et tæt samarbejde med din virksomhed. Vi tilbyder desuden transmissionskomponenter af anerkendte fabrikater, der bl.a. gør det muligt at levere samlede transmissionsløsninger med kort varsel. Vi tænker innovativt og kundeorienteret i udviklingsprocessen og går målrettet efter at optimere dit samlede udbytte i forhold til design, funktionalitet og økonomi.

Forberedt på en fremtid med gear

Medarbejdernes faglige færdigheder og dedikation udgør grundlaget for BJ-Gear A/S' succes. Siden 1964 har vi fokuseret på at producere og levere teknologiske transmissionsløsninger af høj kvalitet.

I dag består størstedelen af vores produktion af individuelle specialgear og andre tilpassede løsninger, hvoraf ca. 60% er til direkte eksport. Teknologisk set er vi i front med CNC-bearbejdningscentre og moderne robotter, men samtidig holder vi fast i stærke håndværkstraditioner.

Vores salgsingeniører, udviklingsingeniører, operativt personale, maskinoperatører, lagerpersonale og administrativt personale er dagligt beskæftiget med varierende og udfordrende arbejdsopgaver i en virksomhed, hvor individuel ansvar, trivsel, jobtilfredshed og respekt gennem hele organisationen er en naturlig del.

 

Vi vil skabe vækst ved udvikling, produktion og salg af kvalitetsprodukter, der giver værdi for vores kunder.

BJ-Gear A/S

BJ-Gear A/S har siden 1964 været kendt som en kvalitetsorienteret producent af gear og aktuatorer til mange forskellige industrier og til vidt forskellige formål. I dag er BJ-Gear A/S en af de førende virksomheder inden for udvikling, produktion og levering af transmissionsløsninger.

 

Kvalitet

Når du vælger gear, aktuatorer og andre transmissionsløsninger, er kvalitet det, der betyder noget. BJ-Gear lægger vægt på kvalitet gennem hele produktions- og montageprocessen.

 

Regler og retningslinjer

BJ-Gear driver virksomhed på en ansvarlig måde, og vi vil bidrage til bæredygtig udvikling samt opretholde og styrke vores høje grad af integritet og troværdighed.

 

Informationscenter

Her kan du finde alle de nyheder, der er relateret til BJ-Gear A/S. Vi har opdelt vores nyheder i fire grupper.

 

Miljø og CSR

BJ-Gear fokuserer på at beskytte miljøet og skabe de bedst mulige arbejdsforhold for virksomhedens medarbejdere, og det har derfor været et naturligt skridt at blive miljøcertificeret i henhold til ISO 14001: 2015.

 

  • 100 Medarbejdere
  • 2 lokationer i Danmark
  • 9001 ISO certificeret
  • 50 lande
BJ-Gear A/S Brand video