Maskiner i vores produktion

Vi tilbyder et omfattende udvalg af bearbejdningstjenester på vores moderne CNC-maskiner, herunder kompleks simultant 5-akset bearbejdning. Vi har mere end 30 års erfaring inden for CNC-bearbejdning og sigter mod at holde trit med de nyeste teknologiske fremskridt inden for branchen.

CNC-bearbejdningscentre

Vi har en række CNC-maskiner til hul, cylindrisk og overfladeslibning, fortanding af produkterne og drejning og fræsning.

Læs mere

Drejning og multitaskbearbejdning

Drejning og fræsning foregår på forskellige CNC-styrede drejebænke, fræsemaskiner og bearbejdningscentre.

Læs mere

Produktion af tandhjul og tandstænger

Fortanding af tandhjul og tandstænger - indvendigt og udvendigt udføres bl.a. på CNC-styrede tandhjulsmaskiner.

Læs mere

Fræsning

Drejning og fræsning foretages på forskellige CNC-drejebænke, fræsemaskiner og bearbejdningscentre. Derudover har vi et stort antal slids- og boremaskiner samt udstyr til opskæring.

Læs mere

Slibning

Vores CNC-slibemaskiner til hul, cylindrisk og overfladeslibning sikrer, at vi kan overholde specifikationer og målinger med stor præcision.

Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du gerne vil vide mere om vores verden; vores firma, produkter og kundecases, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Find formularen ved at klikke på nedenstående link.

Tilmeld

Robotter i vores produktion

Bearbejdning

For at optimere produktionsprocesser, spare arbejdstid og samtidig forhindre enhver form for tunge løft og slitage hos vores medarbejdere, har vi investeret og fortsætter med at investere i automatiseringsrobotter.

Læs mere