BJ-Gear indsigt

Er du nysgerrig efter at høre mere om vores maskinpark, vores monteringsafdeling eller måske vores arbejdsmetoder eller miljø? Vi holder dig opdateret om BJ-Gear organisatoriske nyheder her.

Luftfoto af BJ-Gear A/S bygningen
 1. KUKA QRS - Quality Robot Systems hos BJ-Gear
 2. Gulv i montagen klar til gulvmaling
 3. Vindmøller der producerer grøn energi
 4. Kardex Remstar Shuttle XP indefra

  BJ-Gear A/S automatiserer og effektiviserer lagerstyringen

  Vi har stort fokus på leveringssikkerhed og ønsker fortsat at efterkomme dine ønsker ved at levere inden for en kort tidsramme. Derfor har vi investeret i en øget lagerkapacitet og en effektivisering af lagerstyringen. Det sker med anskaffelsen af tre nye Kardex Remstar Shuttle XP lagerautomater, der skal reducere det gamle hyldelager og automatisere lagerstyringen.
  Læs mere om BJ-Gear A/S automatiserer og effektiviserer lagerstyringen
 5. Okuma Multus maskine på BJ-Gear fabrik

  BJ-Gear A/S tilfører flere kompetencer

  I marts 2018 blev Ny Stenderup Maskinfabrik ApS en del af BJ-Gear A/S. Ny Stenderup Maskinfabrik er en underleverandørvirksomhed med speciale i fortanding, CNC-drejning og -fræsning. De har en maskinpark med maskiner, der er i stand til at producere meget komplekse produkter, og otte medarbejdere med mange års erfaring i brug af maskinerne.
  Læs mere om BJ-Gear A/S tilfører flere kompetencer
 6. BJ-Gear A/S er din totalleverandør

  Du kan nu bruge os som totalleverandør af keglehjulsgear, fladgear, tandhjulsgear og snekkegear, da vi har en forhandleraftale af gear fra italienske Hydro-Mec S.P.A. Det fuldender vores gearprogram i forhold til geartyper og -størrelser og giver dig mulighed for at få alle dine gearløsninger samlet fra én totalleverandør.
  Læs mere om BJ-Gear A/S er din totalleverandør
 7. Naturen omkring BJ-Gear i Stilling

  BJ-Gear A/S er ISO 14001:2015 miljøcertificeret

  Hos BJ-Gear tager vi vores ansvar for miljøet og vores medarbejderes velbefindende alvorligt. Derfor har vi fastlagt nogle klare målsætninger på tre afgørende områder: Vi vil nedbringe vores årlige energiforbrug, vi vil beskytte miljøet og vores medarbejdere, når vi anvender kemikalier, og vi vil løbende udbygge vores affaldssortering.
  Læs mere om BJ-Gear A/S er ISO 14001:2015 miljøcertificeret
 8. Græs med solskin

  BJ-Gear A/S prioriterer sin miljøindsats

  Hos BJ-Gear A/S gør vi vores yderste for at tage ansvar for miljøet. Vi prioriterer bæredygtighed og anstændige arbejdsforhold højt i vores aktiviteter, og når vi skal planlægge nye investeringer. Vi stræber desuden efter at genbruge så mange materialer som muligt samt at minimere brugen af vand og elektricitet.
  Læs mere om BJ-Gear A/S prioriterer sin miljøindsats