GDPR EU stjerner banner

Cookies og persondataforordningen

Vi indsamler og behandler personlige oplysninger om dig, når du bruger vores websted. Dette sker, når du får adgang til indhold, og hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer data: Et unikt id og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, din geografiske placering, og hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du udtrykkeligt giver dit samtykke eller indtaster dataene, behandler vi dit navn og din e-mail-adresse. Dette vil typisk ske, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger, så dine data ikke ved et uheld eller ulovligt slettes, offentliggøres, mistes, forringes eller kommer til en persons kendskab, misbruges eller på anden måde behandles i strid med loven.

Formål
Dataene bruges til at identificere dig som bruger og levere de tjenester, du har anmodet om, såsom at sende et nyhedsbrev. Derudover bruger vi dataene til at optimere vores tjenester og indhold.

Opbevaringsperiode
Dataene opbevares i den tid, loven tillader, og vi sletter dem, når det ikke længere er nødvendigt. Perioden afhænger af dataens art og baggrunden for lagring. Derfor er det ikke muligt at angive en generel tidsramme for sletning af dataene.

Videredistribuering af data
Data om din brug af webstedet, geografisk placering, køn og alderssegment osv. videredistribueres til tredjepart, i det omfang disse oplysninger er kendt. Dataene bruges til målreklame.

Derudover bruger vi et antal tredjeparter til at gemme og behandle data. De behandler kun data på vores vegne og kan ikke bruge data til deres egne formål.

Videredistribuering af personlige data såsom navn og e-mail osv. sker kun, hvis du giver dit samtykke. Vi bruger kun databehandlere i EU eller i lande, der kan yde tilstrækkelig beskyttelse af dine data.

Indsigt og klager
Du har ret til at vide, hvilke af dine personlige data vi behandler. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine data. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til behandlingen af ​​dine data. Hvis dine data er forkerte, har du ret til at få disse rettet eller slettet. Kontakt venligst: hr@bj-gear.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed.

Udgiver
Webstedet ejes og udgives af:

BJ-Gear A/S
Niels Bohrs Vej 47
8660 Skanderborg
Telefon: +45 87 40 80 80
E-mail: bj@bj-gear.com