Kvalitetspolitik

Vores politik samler vores formål og vores strategiske retning. Det skaber engagement fra vores medarbejdere over for vores mål og vores kunders forventninger.

Zeiss CNC koordinatmålemaskine

Når kvalitet betyder noget, vælger du BJ-Gear

Når du vælger gear, aktuatorer og andre transmissionsløsninger, er kvalitet det, der betyder noget. BJ-Gear lægger vægt på kvalitet gennem hele produktions- og monteringsprocessen.

Snekker og snekkehjul er vigtige komponenter i de komplette transmissionsløsninger, og kvaliteten skal være upåklagelig. Derudover skal snekker og snekkehjul være både energieffektive og støjsvage. Generelt er der ingen standarder for produktion af snekkehjul, så det er afgørende at investere i det bedste værktøjsudstyr. Hos BJ-Gear er produktionsudstyret moderne, hvilket gør det meget præcist og nøjagtigt.

Kombineret med vores mange års erfaring inden for fremstilling af gear og en meget høj grad af kvalitetssikring garanterer vi snekker og snekkehjul med meget små tolerancer og af højeste kvalitet.

Vores kvalitetssikring inkluderer proceskontrol under produktion, mekanisk målingskontrol af hver produktionsbatch samt synlige og hørbare test af alle produkter. Desuden kontrolleres vores samlede produkter grundigt, inden de sendes til kunden, for at sikre den høje kvalitet, der kendetegner BJ-Gear.

Når du vælger gear, aktuatorer og andre transmissionsløsninger, skal du prioritere kvalitet. Det gør BJ-Gear!

Kvalitetskontrol

Kvalitetskontrol dækker alle dele af virksomheden, lige fra den første kontakt med kunden, salg og udvikling, udvælgelse og køb af materialer, produktion og samling af komponenter til funktionstestning og udarbejdelse af den endelige dokumentation for det endelige produkt. Vi lægger stor vægt på kundetilfredshed, præcision og engagement i hele værdikæden.

Vores produkter er pålidelige og er baseret på velprøvede koncepter. Vi ønsker, at vores produkter skal være af den højeste tilgængelige kvalitet, og at vores kunder er af samme opfattelse!

 

Gennem BJ-Gears kvalitetspolitik forpligter vi os til at:

 

 • At udarbejde en kvalitetspolitik, der opfylder ISO 9001 standardens krav, og samtidigt sikre at de nødvendige ressourcer er til rådighed for at kunne opfylde de opstillede kvalitetsmål.
 • At vedligeholde og løbende forbedre kvalitetsledelsessystemet i henhold til ISO 9001 standardens krav.
 • At overholde gældende lov- og myndighedskrav for opretholdelse af certifikater og godkendelser.
 • At overholde udvalgte erklæringer med tilknytning til markedet.
 • Nøje at vurdere og efterleve kundekrav og ønsker.
 • At gennemføre produkttilpasninger og udvikling samt udvikle samarbejdet med udvalgte leverandører/partnere.
 • At levere driftssikre produkter af høj kvalitet samt levere produkter og ydelser til aftalt tid.
 • At sikre en effektiv reklamationsbehandling.
 • At udvikle vores medarbejderes kompetencer, herunder en høj grad af kvalitetsbevidsthed.
 • At skabe og fremme et godt arbejdsmiljø samt være miljøbevidste over for det interne og eksterne miljø.

Vægt på audits

Hos BJ-Gear har vi flere audits hvert år. Vi foretager en masse interne audits for at overholde standarderne og eksterne audits for at imødekomme vores kunders krav.

Internt tester vi løbende os selv for overholdelse af standarderne. Eksternt inviterer vi kundernes auditører til virksomheden, så de kan se, hvordan vi gør det, og så vi kan tilpasse vores forventninger til hinanden.

 • Vi har et fuldt implementeret CAPA-system i alle virksomhedens afdelinger.
 • Uoverensstemmelser håndteres, og korrigerende og forebyggende handlinger defineres.
 • Kvalitet er sikret, mens vi lærer af vores fejl.