Hurtig levering til hele verden

En målrettet intern logistik, stort komponentlager og et effektivt netværk af internationale shippingfirmaer sikrer, at reservedele eller erstatningsprodukter fra BJ-Gear A/S ved hastesager kan nå frem til vores kunder i løbet af 1-2 døgn på stort set alle kontinenter.

Jordklode

Unik serienummerering

Alle gear og aktuatorer fra BJ-Gear A/S er forsynet med et unikt serienummer, som sikrer, at de altid kan identificeres senere. Ud fra oplysninger om serienummeret, kan vi hurtigt levere et erstatningsgear eller -aktuator, uanset hvilken grad af specialisering og uanset hvornår det oprindeligt blev leveret. 

Gearnummeret sikrer endvidere, at vi kan spore kritiske komponenter inden for en aktuel produktionsserie. I tilfælde af skrappere krav om fuld sporbarhed på komponenter kan dette tilbydes i forhold til det specifikke produkt.

Indpakkede gear fra BJ-Gear

Reservedele

Vi tager ansvar for, at din virksomhed har velfungerende gear og/eller aktuator i hele produktets levetid. Uanset produkt og alder kan du være sikker på, at vi har reservedele på lager - eller at vi med relativ kort frist kan fremstille delen. Kontakt os med oplysning om serienummeret samt evt. problem, og vi finder hurtigt den rigtige løsning.

Vores komponentlager rummer mere end 25.000 varenumre. I langt de fleste tilfælde lagerfører vi derfor reservedelen og kan straks afsende den. Alternativt giver vores fleksible produktionssystem mulighed for, at vi kan fremstille den ønskede reservedel i løbet af kort tid.

Ansat reparerer gear på BJ-Gear