Brandmænd bekæmper brand

Gearløsninger til brandbekæmpelse

BJ-Gear A/S kan levere transmissionsløsninger til brandsikringssystemer. Vi har ATEX-godkendte gearløsninger og et specialiseret team til at hjælpe med alle typer spørgsmål, dvs. udvikling, produktion, test og lignende.

Produktkonfigurator

Brandbekæmpelse

Når der opstår brand, er der flere faktorer, der påvirker, om den udvikler sig katastrofalt. For at beregne risikoen skal reaktionstiden indstilles i forhold til ildens størrelse, da det jo tager længere tid at bekæmpe ilden, jo større ilden er. Derfor er faktorer, som den tid det tager at opdage ilden, hvor lang tid brandvæsenet tager om at ankomme, om ilden er et sted, hvor du har mulighed for at slukke den, og om du har de nødvendige værktøjer til at bekæmpe en brand effektivt, af stor betydning, når man bekæmper brande.

 

BJ-Gear A/S' styrker omfatter:

  • Omfattende teknisk ekspertise og tekniske egenskaber
  • Specialiseret i produkttilpasning af gear og aktuatorer og udvikling af specielle løsninger
  • Produktfokus: Høj kvalitet, kompakt design, lav vægt i forhold til ydeevne, lavt slør, lavt støjniveau, pålidelig teknologi, høj pålidelighed osv.
  • Stort af kendskab til materialer og generel viden om nøgleteknologier på markedet
  • Høj grad af proceskontrol under fremstilling af komponenter og produkter
  • Målinger og testresultater kan dokumenteres i forhold til kravene
  • Høj grad af dokumentation og sporbarhed af produkt- og komponentniveau
Bygning i brand slukkes med vand

Case: SpraySafe brandbeskyttelsessystem

Et brandslukningssystem kaldet SpraySafe AFS kan være løsningen på udfordringer som tilgængelighed, tid og brandens synlighed, når der opstår brande i høje bygninger eller på meget overfyldte steder. BJ-Gear har været en del af udviklingen og leverer transmissionsløsninger til systemet.

Læs mere