Messe og events kalender

Siden 1964 har BJ-Gear A/S været kendt som en kvalitetsorienteret producent af gear og aktuatorer til mange forskellige industrier og til meget forskellige formål. I dag er BJ-Gear en af de førende virksomheder inden for udvikling, produktion og levering af transmissionsløsninger.

Det er vi blandt andet fordi vi hvert år deltager i messer og events i ind- og udland. Ved at møde kunder og leverandører i øjenhøjde og vise vores produkter frem first hand får vi den bedst mulige dialog og derfra er det første skridt mod et godt udviklet produkt i samarbejde med kunden sat i søen.

Vi råder over et bredt program af egenproducerede gear og aktuatorer af høj kvalitet og med stor driftssikkerhed. Vi fremstillergear- og transmissionsløsninger til mange forskellige industrier så som fødevarer samt medico industrien. Derfor er de messer som vi deltager på nøje udvalgt i forhold til kundesegmentet. 

Nedenfor kan du se hvilke messer vi deltager på.

SPS smart production solutions, 14. - 16. november 2023, Nürnberg

Efter en succesfuld messe på SPS Smart production solutions 2022 i Nürnberg, vil vi igen være at finde på selv samme messe i 2023, hvor vi vil præsenterer vores gear- og transmissionsløsninger på vores stand.

Vi råder over et bredt program af egenproducerede gear og aktuatorer af høj kvalitet og med stor driftssikkerhed. Med udgangspunkt i vores gennemprøvede produkter, udvikler vi løbende tilpassede produkter og specialprodukter i et tæt samarbejde med din virksomhed. Vi tilbyder desuden transmissionskomponenter af anerkendte fabrikater, der bl.a. gør det muligt at levere samlede transmissionsløsninger med kort varsel. Vi tænker innovativt og kundeorienteret i udviklingsprocessen og går målrettet efter at optimere dit samlede udbytte i forhold til design, funktionalitet og økonomi.

Med næsten et år til messen, som løber af stablen fra 14. - 16. november 2023, ved vi ikke på nuværende tidspunkt, hvilken standplads vi får tildelt men vi vil melde det ud så snart vi ved mere herom.

 

BJ-Gear A/S - Customisation is our standard

Det bredeste udvalg af transmissionsløsninger i rustfrit stål

BJ-Gear A/S har en bred vifte af transmissionsløsninger i rustfrit stål, som alle er ideelle til fødevareindustrien og andre industrier med høje standarder for rengøringsevne og hygiejne. 

Læs mere

Tre ting du skal overveje, for at vælge det rigtige gear

Er du usikker på, hvilket type gear du skal bruge? I denne artikel gennemgår vi tre af de vigtigste ting, du skal overveje, før du beslutter dig.

Læs mere

IP-klassificering af produkter fra BJ-Gear A/S

Mange af BJ-Gears produkter er beskyttet i henhold til IP-klassificering IP65 til IP69, men hvad betyder de forskellige IP-koder, og hvilken IP-klassificering skal du vælge for at dække dine behov?

Læs mere