Messe og events kalender

Siden 1964 har BJ-Gear A/S været kendt som en kvalitetsorienteret producent af gear og aktuatorer til mange forskellige industrier og til meget forskellige formål. I dag er BJ-Gear en af de førende virksomheder inden for udvikling, produktion og levering af transmissionsløsninger.

Det er vi blandt andet fordi vi hvert år deltager i messer og events i ind- og udland. Ved at møde kunder og leverandører i øjenhøjde og vise vores produkter frem first hand får vi den bedst mulige dialog og derfra er det første skridt mod et godt udviklet produkt i samarbejde med kunden sat i søen.

Vi råder over et bredt program af egenproducerede gear og aktuatorer af høj kvalitet og med stor driftssikkerhed. Vi fremstillergear- og transmissionsløsninger til mange forskellige industrier så som fødevarer samt medico industrien. Derfor er de messer som vi deltager på nøje udvalgt i forhold til kundesegmentet. 

Nedenfor kan du se hvilke messer vi deltager på.

SPS Smart Production Solutions, 14. til 16. november 2023, Nürnberg, Tyskland

SPS smart production solutions, 14. - 16. november 2023, Nürnberg

Efter en succesfuld messe på SPS Smart production solutions 2022 i Nürnberg, vil vi igen være at finde på selv samme messe i 2023, hvor vi vil præsenterer vores gear- og transmissionsløsninger på vores stand.

Vi råder over et bredt program af egenproducerede gear og aktuatorer af høj kvalitet og med stor driftssikkerhed. Med udgangspunkt i vores gennemprøvede produkter, udvikler vi løbende tilpassede produkter og specialprodukter i et tæt samarbejde med din virksomhed. Vi tilbyder desuden transmissionskomponenter af anerkendte fabrikater, der bl.a. gør det muligt at levere samlede transmissionsløsninger med kort varsel. Vi tænker innovativt og kundeorienteret i udviklingsprocessen og går målrettet efter at optimere dit samlede udbytte i forhold til design, funktionalitet og økonomi.

Med næsten et år til messen, som løber af stablen fra 14. - 16. november 2023, ved vi ikke på nuværende tidspunkt, hvilken standplads vi får tildelt men vi vil melde det ud så snart vi ved mere herom.

 

Læs mere CTA

BJ-Gear A/S - Customisation is our standard
Tre forskellige transmissionsløsninger i rustfri stål på transparent baggrund

Det bredeste udvalg af transmissionsløsninger i rustfrit stål

BJ-Gear A/S har en bred vifte af transmissionsløsninger i rustfrit stål, som alle er ideelle til fødevareindustrien og andre industrier med høje standarder for rengøringsevne og hygiejne. 

Læs mere
 To snekkegear i rustfrit stål på hvid baggrund

Tre ting du skal overveje, for at vælge det rigtige gear

Er du usikker på, hvilket type gear du skal bruge? I denne artikel gennemgår vi tre af de vigtigste ting, du skal overveje, før du beslutter dig.

Læs mere
IP-klassificering af produkter fra BJ-Gear A/S

IP-klassificering af produkter fra BJ-Gear A/S

Mange af BJ-Gears produkter er beskyttet i henhold til IP-klassificering IP65 til IP69, men hvad betyder de forskellige IP-koder, og hvilken IP-klassificering skal du vælge for at dække dine behov?

Læs mere