Ny Stenderup Maskinfabrik

En del af BJ-Gear A/S

Ny Stenderup Maskinfabrik blev en del af BJ-Gear A/S da denne erhvervede sig Ny Stenderup Maskinfabrik i 2018. Ny Stenderup Maskinfabrik har til huse i Broby ikke langt fra Faaborg på Fyn og med købet af Ny Stenderup Maskinfabrik har virksomheden kraftigt øgede kompetencerne inden for bearbejdning og underleverancer.

Vi er en førende leverandør af CNC-fræsning og drejearbejde af enestående kvalitet. Vi tilstræber altid at levere produkter af højeste kvalitet og specifikationer inden for den aftalte tidsramme.

BJ-Gear A/S leverer til mange forskellige industrier, herunder bilindustrien, olie og gas, emballage og fødevareindustrien, og vi har omfattende kompetencer inden for CNC-bearbejdning og arbejde med mange forskellige materialer. Derudover har vi mere end 40 års erfaring med produktion af tandhjul og tandremskiver.

Okuma Multus U4000
 Leje

Galleri med bearbejdede produkter

Vi leverer et omfattende udvalg af bearbejdningsmuligheder på vores moderne CNC-maskiner. Gå til vores galleri for at finde eksempler på vores kompetencer.

Galleri
DMG Mori DMU i produktion

Maskiner i vores produktion

Vi leverer et omfattende udvalg af bearbejdningsmuligheder på vores moderne CNC-maskiner, herunder kompleks simultant 5-akset bearbejdning. Vi har mere end 30 års erfaring inden for CNC-bearbejdning og har til formål at holde trit med de nyeste teknologiske fremskridt inden for branchen.

Læs mere
Tandhjul og tandstænger

Tandhjul og tandstænger

BJ-Gear A/S fremstiller gearhjul, tandstænger, snekker, snekkehjul, splines osv. af høj kvalitet. Gearhjulene bruges i vores egne gearprogrammer, men vi tilbyder også vores produkter til andre industrielle kunder. Vi bruger avancerede CNC-bearbejdnings- og målemaskiner, der sikrer høj præcision og fleksibilitet i vores produktion.

Læs mere
Ny Stenderup Maskinfabrik logo

Kontakt Ny Stenderup Maskinfabrik

Horseballevej 13
5672 Broby

Telefon: 62 68 12 63

Send mail