Betydningen af kvalitetsmåling

Når du vælger gear, aktuatorer og andre transmissionsløsninger, er kvalitet det, der betyder noget. BJ-Gear lægger vægt på kvalitet gennem hele produktions- og montageprocessen.

Zeiss CNC koordinatmålemaskine

Kvalitetsprodukter kræver høje standarder for inspektions- og testfaciliteter. Gennem årene har vi investeret en hel del i måleudstyr og viden for at understøtte produktionen. Alle måleaktiviteter udføres af kvalificeret og uddannet personale, og det anvendte udstyr er godkendt af akkrediterede laboratorier.

Vores inspektions- og testfaciliteter består af Zeiss koordinatmålemaskine, Klingenberg tandhjulsmåler, Mahr ruhedsmålemaskine, Samlingslængdemåler, Tesa-højdemåler, mere end 500 stykker instrumenter og mere end 700 faste målere til attributiv inspektion. Desuden har vi mere end 300 vejledende kontrolenheder og testkabiner.

Et målemiljø har betydelig indflydelse på kvaliteten af målingerne - det er grunden til, at vores målelaboratorium holdes inden for strenge temperatur- og fugtighedsgrænser.

Animation af kvalitet

Kvalitetspolitik og -sikkerhed

Når du vælger gear, aktuatorer og andre transmissionsløsninger, er kvalitet det, der betyder noget. BJ-Gear lægger vægt på kvalitet gennem hele produktions- og montageprocessen.

 

Læs mere CTA

 

FORCE Certification

ISO 9001 / 14001 certifikater

BJ-Gear A/S er ISO 90010 / 14001 certificeret.

Du kan finde vores certifikater ved at klikke på nedenstående link.