Vindmøller i havet

Fokus på energi og miljø via kvalitet og udvikling

BJ-Gear A/S har et tæt samarbejde med virksomheder i energi- og miljøsektoren. Vi yder vort bidrag med innovative, robuste og enkle løsninger til alt fra vindmøller til kraftværker.

Produktkonfigurator

Fokus på energi og miljø via kvalitet og udvikling

Danmark har en stærk position indenfor udvikling og fremstilling af vindmøller og andre vedvarende energiformer. BJ-Gear A/S har siden 1980 haft et tæt samarbejde med virksomheder i energi- og miljøsektoren baseret på evnen til at komme med enkle og robuste innovative løsninger på komplicerede opgaver. Vi har leveret produkter til f.eks. vindkraft, kraftværker, olie, gas, varmeforsyning, bølge- og vandkraft. Vi leverer også til en lang række virksomheder, som leverer produktions- og håndteringsudstyr til vindmølleindustrien.

Vi har et godt kendskab til materialer, nøgleteknologier og overfladeteknikker, der har stor betydning for at nå det bedste resultat. Vi kan desuden sikre den kortest mulige vej fra udvikling til færdigt produkt gennem en hurtig levering af prototyper.

Vores viden kombineret med vores fleksible produktprogram, kundetilpassede løsninger og specialløsninger, er et væsentligt kriterium for, at energi- og miljøsektoren vælger os som partner

 

BJ-Gear A/S' styrker omfatter:

  • Innovativ ingeniørarbejde baseret på blandt andet 3D Cad, FEA og FMEA/PPAP og kontrolplnaer.
  • Højt materialekendskab og generelt kendskab til nøgleteknologier.
  • Bredt program af gear, aktuatorer, motorer, bremser, encodere, koblinger m.m. til hurtig levering
  • Stor kompetence i produkttilpasning og udvikling af specialprodukter - også i mindre antal
  • Produktfokus: Høj kvalitet, kompakt design, lav vægt i forhold til ydelse, lavt støjniveau, pålidelig teknologi, høj sikkerhed m.m.
  • Høj grad af proceskontrol under fremstilling af komponenter og produkter
  • Erstatningsprodukter og reservedelsgaranti i hele udstyrets levetid
  • Certified according to DS/EN ISO 9001:2015 og DS/EN ISO 14001:2015
Tordenskiold båden på havet

Case: Gear og koblinger bruges til at udvinde bølgeenergi

Det danske bølgeenergiselskab, Crestwing, arbejder på at udvinde energi fra bølger. Gear og koblinger fra BJ-Gear A/S er installeret i maskinrummet i deres bølgeenergianlæg, Tordenskiold.

Læs mere