Stillinger hos BJ-Gear

Siden 1964 har BJ-Gear A/S været kendt som en kvalitetsorienteret producent af gear og aktuatorer til mange forskellige brancher og formål. Vi tænker innovativt og kundeorienteret, og vi fokuserer på at optimere kundens samlede fordele med hensyn til design, funktionalitet og økonomi. Vi er certificeret i henhold til DS/EN ISO 9001 og DS/EN ISO 14001 og arbejder på løbende kvalitetsforbedring af alle processer.

Læs mere
Illustration af samlede hænder
 1. Internt salg medarbejder

  Export Sales Manager

  Har du en god grundlæggende teknisk indsigt, og kan du udvikle og pleje strategisk vigtige kunder i et marked i vækst gennem relationer, tillid og langvarigt samarbejde, hvor rådgivning er i fokus? Og kan du identificere og opdyrke en sund pipeline af nye kundeprojekter og herigennem bidrage til virksomhedens ambitiøse vækstmål? Så er du måske den Export Sales Manager, vi søger til BJ-Gear A/S med base i Skanderborg.
  Læs mere om Export Sales Manager
 2. Internal Sales Engineer

  Besidder du en teknisk indsigt og et kommercielt mindset, som sætter dig i stand til at pleje kunder gennem relationer, tillid og langvarigt samarbejde, hvor teknisk salgssupport er i fokus? Er du drevet af at skabe gode kundeoplevelser? Og kommer du fra en rolle, hvor du er vant til at rådgive i tekniske løsninger? Afdelingen vækster, så vi søger endnu en Internal Sales Engineer til BJ-Gear A/S med base i Skanderborg. 
  Læs mere om Internal Sales Engineer
 3. Medarbejder på BJ-Gear A/S arbejder med CNC maskine
 4. Medarbejder hos BJ-Gear A/S
 5. Peter
 6. CV animation

  Uopfordret ansøgning

  Vi er altid interesserede i jobansøgninger fra kvalificerede kandidater. Hvis vi ikke har opslået ledige stillinger, der matcher dine kvalifikationer og interesser, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Send gerne en uopfordret ansøgning til hr@bj-gear.com eller brug vores ansøgningsskema nedenfor. Alle jobannoncer bliver også opslået på vores sociale medier, så følg os på Facebook og LinkedIn.  
  Læs mere om Uopfordret ansøgning

BJ-Gear som arbejdsplads

Vil du vide mere om, hvordan vi har det hos BJ-Gear? Hvad vi laver, og hvad BJ-Gear tilbyder sine medarbejdere?

 

 Service- og supportmedarbejder hos BJ-Gear