Service og support

BJ-Gear A/S er ikke kun kendt for høj produktkvalitet og leveringssikkerhed, men også for at levere professionel kundeservice. Du kan se frem til en seriøs behandling i forbindelse med enhver rådgivning og teknisk support. 

Kontakt BJ-Gear A/S
 Service- og supportmedarbejder hos BJ-Gear
Ingeniørservice animation på blå baggrund

Rådgivning og engineering

Vores kompetente salgsteam står altid klar til at rådgive dig omkring dine transmissionsbehov. Ved mere komplicerede opgaver tager erfarne udviklingsingeniører over for at analysere, dimensionere og designe den ideelle løsning.

 

Læs mere CTA

 Global levering og support animation på blå baggrund

Global levering og support

En målrettet intern logistik, stort komponentlager og et effektivt netværk af internationale shippingfirmaer sikrer, at reservedele eller erstatningsprodukter fra BJ-Gear A/S ved hastesager kan nå frem til vores kunder i løbet af 1-2 døgn på stort set alle kontinenter. 

 

Læs mere CTA

 Bearbejdning animation på blå baggrund

Bearbejdning

Vi leverer til en bred vifte af industrier, herunder bilindustrien, olie og gas, emballage og fødevareindustrien, og vi har omfattende kompetencer inden for CNC-bearbejdning og arbejder med en bred vifte af materialer. Derudover har vi mere end 40 års erfaring med produktion af tandhjul og tandremskiver.

 

Læs mere CTA

Animation af mand der måler på blå baggrund

Kvalitetsmåling

Kvalitetsprodukter stiller store krav til kontrol- og opmålingsmulighederne. Vi har igennem årene investeret i metrologiudstyr og viden for at sikre korrekte målinger. Alle måleopgaverne udføres af uddannet og trænet personale, og udstyret, som anvendes, er så vidt muligt kalibreret af et akkrediteret laboratorium.

 

Læs mere CTA