At arbejde hos BJ-Gear A/S

BJ-Gear A/S er markedsleder inden for udvikling og produktion af gear og aktuatorer samt levering af samlede transmissionsløsninger. Vores dygtige medarbejdere, avanceret produktionsudstyr og robotteknologi sikrer hurtig og fleksibel produktion af højeste kvalitet.

Måling af gearhus

Se filmen og få en indblik i det at arbejde i BJ-Gears produktion

BJ-Gear har udarbejdet en spændende video, der giver dig mulighed for at dykke ned i vores produktionsverden og få et nærmere kig på vores virksomhed.

I denne video vil du opdage, hvad der gør BJ-Gear A/S til en førende virksomhed inden for vores branche. Du vil få mulighed for at høre nærmere fra enkelte af vores dedikerede medarbejdere, som sammen arbejder for at levere produkter af højeste kvalitet til vores kunder over hele verden.

Du vil også få en tur igennem vores topmoderne produktionsfaciliteter og se, hvordan vores avancerede teknologi og ekspertise bidrager til vores succes.

BJ Gear Employee Branding  2023

Fem årsager til at arbejde hos BJ-Gear A/S

  • Vi tilbyder en varierende, udfordrende og spændende hverdag
  • Vi fokuserer på kundetilfredshed ved at være præcise, professionelle og proaktive
  • Vi prioriterer ansvar, trivsel, respekt og arbejdsglæde på tværs af organisationen
  • Du får søde, engagerede og hjælpsomme kollegaer
  • Vi har konstant fokus på miljø og miljøforbedrende tiltag

Ledige stillinger

BJ-Gear er en virksomhed i udvikling og har derfor ofte jobåbninger. Klik ind under ledige stillinger og se om dit fremtidige job er hos BJ-Gear A/S.

Læs mere
Illustration af samlede hænder

Vil du arbejde hos BJ-Gear?

At arbejde hos BJ-Gear A/S

Vi er altid interesserede i jobansøgninger fra kvalificerede kandidater. Hvis vi ikke har ledige stillinger, der matcher dine kvalifikationer og interesser, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Find ansøgningsskemaet nedenfor.

Vi opbevarer din ansøgning i 6 måneder og kontakter dig, hvis vi har et jobtilbud, der matcher dine kvalifikationer og interesser. Hvis du har spørgsmål til stillingsopslag, henvises til kontaktpersonen, der er angivet i det pågældende stilingsopslag.

Ansøgningsformular
Luftfoto af BJ-Gear A/S bygningen

Uddannelse og træning

Vi støtter de medarbejdere, der ønsker at tilegne sig ny viden og håndtere en bredere vifte af opgaver. Vi leverer den nødvendige faglige kvalifikation. For produktionsarbejdere kan dette f.eks. være truckcertifikater eller specialkurser i programmering og betjening af CNC-maskiner. Træning udføres ofte som jobtræning, hvor erfarne kolleger giver en grundig instruktion i processer og funktioner.

For at sikre større fleksibilitet og overlapning ved fravær, arbejder vi med en Cross Training Matrix, der beskriver medarbejdernes overordnede færdigheder. Denne matrix bruges samtidigt som et styringsværktøj til uddannelse og opgradering af medarbejdere.

Godt og sundt arbejdsmiljø

Fra administration til produktion har vi sørget for en ergonomisk og miljørigtig indretning af arbejdspladserne, der som minimum overholder kravene i arbejdsmiljøloven. Et stort antal kraner klarer f.eks. de tunge løft i produktionen, og til den endelige finish af vores gear bruger vi kun miljøvenlig vandbaseret coating.

Derudover har vi investeret i en effektiv procesventilation, der fjerner skadelig emission i luften. 99,8 % af kølevæskerne i luften opfanges af filtrene og ledes tilbage i maskinerne. Som en ekstra gevinst genanvender vi i stor udstrækning skæreolie og kølesmøremidler. Hvor det er muligt, centrifugeres metalspåner for skæreolie, som automatisk ledes tilbage til bearbejdningscentrene for genbrug. Støjisolerede rum og maskiner sikrer endvidere et meget lavt støjniveau i og omkring virksomheden.

 

BJ-Gear A/S støtter op om et sundt arbejdsmiljø på mange forskellige områder bl.a. gennem:

  • Et moderne motionsrum, der står til rådighed for medarbejderne.
  • Massageordning
  • Forbud mod tobak, alkohol og andre rusmidler på virksomheden.

Medarbejderne spiller en aktiv rolle i forbedringen af det fysiske og psykiske arbejdsmiljø. Det sker i den daglige kommunikation, men også gennem Samarbejdsudvalget og de løbende ArbejdsPladsVurderinger.

Jesper Olesen, konstruktionschef

Jesper Olesen, konstruktionschef

"Jeg har været hos BJ-Gear i 20 år. Jeg tror ikke, der er mange arbejdspladser som BJ-Gear, der konstant giver mig udfordringer og gør hverdagen spændende. Produkterne er interessante, og her er gode muligheder for faglig udvikling."

Lai Thanh Quach, industritekniker - Montage

Lai Thanh Quach, industritekniker - Montageafdelingen

"Vi laver ofte kundetilpassede løsninger, så jeg får mange forskellige udfordringer. Det gør mit arbejde spændende. I afdelingen har vi et godt kammeratskab med en uformel og uhøjtidelig tone - og så er her god fleksibilitet."

CV animation

Uopfordret ansøgning

Vi er altid interesserede i jobansøgninger fra kvalificerede kandidater. Hvis vi ikke har opslået ledige stillinger, der matcher dine kvalifikationer og interesser, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Send gerne en uopfordret ansøgning til hr@bj-gear.com eller brug vores ansøgningsskema nedenfor. Alle jobannoncer bliver også opslået på vores sociale medier, så følg os på Facebook og LinkedIn.  

Send en uopfordret ansøgning

Sikkerhed og førstehjælp

Hos BJ-Gear A/S er alle lovmæssige krav til sikkerhed i forbindelse med f.eks. afskærmning af maskiner og håndteringen af farlige stoffer opfyldt.

Vi råder over et internt korps af samaritter, der kan give førstehjælp ved uheld. Akutberedskabet hos os omfatter også en hjertestarter, som ikke alene kan redde liv i vores virksomhed, men i nabovirksomheder og hos øvrige naboer. Vores hjertestarter indgår i en landsdækkende liste over hjertestartere, der står til rådighed i nødstilfælde.

Et automatisk brandalarmeringsanlæg med følere i alle rum er koblet direkte op til det lokale brandværn. Det sikrer hurtig udrykning ved brand og mindsker risikoen for alvorlige skader på personer, bygninger, inventar, maskiner og produkter. Anlægget sørger også for, at medarbejderne automatisk via højtalere advares om brand og bliver bedt om at forlade bygningen.

BJ-Gear A/S' ledelse, sikkerhedsrepræsentanter og sikkerhedsudvalget arbejder løbende på at forbedre sikkerheden yderligere.

Sikkerhed og førstehjælp - hjertestarter

BJ-Gear A/S lige ved motorvej E45

BJ-Gear A/S er placeret i industrikvarteret Stilling Industri Nord ved afkørsel 51, Skanderborg N. Vores adresse gør det nemt at komme til og fra via motorvej E45, hvilket gør vores virksomhed interessant for potentielle nye medarbejdere som bor i Østjylland eller i en radius af 70 km.