BJ-Gear A/S automatiserer og effektiviserer lagerstyringen

Vi har stort fokus på leveringssikkerhed og ønsker fortsat at efterkomme dine ønsker ved at levere inden for en kort tidsramme. Derfor har vi investeret i en øget lagerkapacitet og en effektivisering af lagerstyringen. Det sker med anskaffelsen af tre nye Kardex Remstar Shuttle XP lagerautomater, der skal reducere det gamle hyldelager og automatisere lagerstyringen.

Kardex Remstar Shuttle XP indefra

En effektiv lagerstyring giver kortere leveringstid

Med anskaffelsen af tre nye Kardex Remstar Shuttle XP lagerautomater har BJ-Gear nu i alt syv lagerautomater. De fem af dem benyttes til opbevaring af vores egenproducerede komponenter.

De er placeret på én samlet lokation for at optimere og effektivisere arbejdsgangen i forbindelse med lagerlægningen og plukkeprocessen. Dette sikres også ved hjælp af lagerautomaternes digitale lagerstyring og dedikerede medarbejdere, der udelukkende står for lagerlægning og pluk af varer.
Herved reduceres risikoen for plukke- og lagerfejl, og vi sikrer en hurtigere og mere effektiv håndtering af den enkelte ordre.

De to øvrige lagerautomater er placeret tæt ved forsendelse og varemodtagelse og er dedikeret til opmagasinering af handelsvarer samt komponenter til de italienske Hydro-Mec-gear. Dermed kan vi leve op til vores ambition om at levere handelsvarer inden for en meget kort tidsramme.

Du kan se en video af installationen af Kardex-reolerne nederst på siden.

Dedikerede montagestande effektiviserer og fejlsikrer arbejdsgangen

Anskaffelsen af lagerautomaterne er en del af en større optimering af montageafdelingen. Udover øget lagerplads giver afskaffelsen af de traditionelle lagerreoler mere gulvplads. Det øgede gulvareal skal bruges til at oprette dedikerede montagestande til blandt andet healthcare-produkter, high run-produkter samt specielle montageopgaver med særligt skærpede krav som fx ESD-sikring. De produkttilpassede arbejdspladser skal sikre, at risikoen for fejl minimeres, samt at arbejdsgangen effektiviseres, idet filebænken er specielt indrettet til montagen af det enkelte produkt.

Montagestande specialtilpasset til det enkelte produkt

Ved montagestande til healthcare-produkter vil der være et særligt fokus på hygiejne med de rette rammer og det rette værktøj til rådighed ved fx udgangskontrol og test af produktet. Ved montagestande til high run-produkter, det vil sige større serieproduktioner, er der fokus på at lave så effektivt et flow som muligt.

Montagestande med sikring mod ESD (Electrostatic Discharge) er dedikeret til montage af produkter, der indeholder elektronik og styring. Ved hjælp af de rette arbejdsrammer som tøj, sko og underlag sikrer vi, at der under montagen ikke sker en statisk elektrisk afladning, der kan skade produktets elektriske styring.

Effektiv lagerstyring og optimeret montage sikrer produkter af høj kvalitet

Optimeringen af montageprocessen betyder, at vi kan levere high-run produkter endnu hurtigere, og gør os omstillingsparate i forhold til fortsat at kunne leve op til lige præcis dine produktkrav. Lagerlægning og plukning af varer udgør første trin i denne proces, og ved at samle vores lagerautomater på én lokation sikrer vi, at dette trin foregår hurtigere, mere effektivt og med færre fejl. Med udvidelsen af lagerkapaciteten og automatiseringen af vores lagerstyring sikrer vi, at du også fremadrettet vil modtage produkter af den kvalitet og med den leveringstid, du efterspørger.

BJ Gear, byg og flyt 1920x886px