BJ-Gear A/S er din totalleverandør

Du kan nu bruge os som totalleverandør af keglehjulsgear, fladgear, tandhjulsgear og snekkegear, da vi har en forhandleraftale af gear fra italienske Hydro-Mec S.P.A. Det fuldender vores gearprogram i forhold til geartyper og -størrelser og giver dig mulighed for at få alle dine gearløsninger samlet fra én totalleverandør.

Hydro-Mec produkter
Hydro-Mec keglehjulsgear hos BJ-Gear

BJ-Gear A/S er din totalleverandør

Hvis du er på udkig efter keglehjulsgear, tandhjulsgear, fladgear og snekkegear, kan du bruge BJ-Gear som din komplette leverandør, da vi leverer gear fra italienske Hydro-Mec S.P.A. Dette fuldender vores gearprogram, når det kommer til typer og størrelser, og giver dig muligheden for at modtage alle dine transmissionsløsninger fra den samme full-line leverandør.

Du kan få kundetilpassede løsninger til dit behov

Ved at købe Hydro-Mecs geartyper hos BJ-Gear kan du få gearene inden for en smal tidsramme, da vi lagerfører langt de fleste geartyper. Løsningen kan desuden tilpasses til dit specifikke behov på flere forskellige områder. Gearene kan tilpasses efter motorstørrelse, når der påmonteres motorflange og indgangsaksel, og vi kan derudover levere flanger på specialmål for motorer, der ligger uden for IEC-normerne. Gearene kan leveres med netop den udveksling, du efterspørger. Derudover kan gearene leveres med fri aksel eller med en rustfri hulaksel til gear, der skal bruges i miljøer, hvor der er risiko for at gearet udsættes for vand eller andet, der kan skabe korrosion.

Hydro-Mecs gearprogram er kompatibelt med kendte fabrikater på markedet, og du kan derfor uden problemer udskifte konkurrerende gear i forskellige applikationer med Hydro-Mec-gear.

Hurtig levering og dansk kvalitetssikring

For at du oplever en ekstra smidig og fleksibel håndtering af din ordre, har vi systematiseret monteringen af Hydro-Mec-gear. Vi har etableret et særskilt område i montageafdelingen, hvor dedikerede medarbejdere hurtigt og effektivt monterer geartyperne. For at effektivisere processen yderligere har vi oprettet et mellemlager af halvfabrikata i form af basishuse og tilhørende komponenter, der sikrer, at vi kan levere dit gear, når du skal bruge det.

God kvalitet og en høj virkningsgrad til en fair pris

Du kan både få Hydro-Mecs fladgear, tandhjulsgear, snekkegear og keglehjulsgear gennem os. Er du på udkig efter et gear med en høj virkningsgrad, udmærker Hydro-Mecs keglehjulsgear sig ved at have en virkningsgrad på op til 96%. Gearene er derfor energieffektive og desuden meget kompakte, hvilket gør det let at bygge dem ind i en applikation. Vi har grundigt testet og godkendt gearene, der leveres med gearhuse i støbejern eller aluminium. Keglehjulsgearene fås som fod- eller flangegear og kan leveres med fast udgangsaksel, rustfri hulaksel eller hulaksel for krympeskive-montage.

Gearene fås med udvekslinger mellem 5:1 og 821:1 og et maksimum moment på 410 Nm for aluminiumsgear, mens støbejerns-gearene fås med et maksimum moment på 4600 Nm. Gearene er ATEX-godkendte og kompatible med alle IEC-motorer.

Hydro-Mec - en dygtig og fleksibel producent

Hydro-Mec S.P.A. har eksisteret i 35 år og er kendt som en dygtig, fleksibel og anerkendt producent af konkurrencedygtige gearprodukter. Virksomheden startede i 1983 med at producere reduktionsgear til hydrostatiske variatorer. I dag producerer de italienske gear af høj kvalitet. Deres filosofi er baseret på en dedikeret kundeservice med hurtig og pålidelig levering af kvalitetsgear som fundament. De samarbejder desuden med produktproducenter for at udvikle specialprodukter til kundetilpassede løsninger.