Politik for beskyttelse af personoplysninger

Vi indsamler og behandler personlige oplysninger om dig, når du bruger vores websted. Dette sker, når du får adgang til indhold, og hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer data: Et unikt id og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografiske placering og hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du udtrykkeligt giver vores samtykke eller indtaster dataene, behandler vi dit navn og din e-mail-adresse. Dette vil typisk ske, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger, så dine data ikke ved et uheld eller ulovligt slettes, offentliggøres, mistes, forringes eller kommer til en persons kendskab, misbruges eller på anden måde behandles i strid med loven.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og levere de tjenester, du har anmodet om, såsom at sende et nyhedsbrev. Derudover bruger vi oplysningerne til at optimere vores tjenester og indhold.

Opbevaringsperiode
Oplysningerne opbevares i den tid, loven tillader, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af oplysningernes art og baggrunden for lagring. Derfor er det ikke muligt at angive en generel tidsramme for sletning af oplysninger.

Omfordeling af data
Data om din brug af webstedet, geografisk placering, køn og alderssegment osv. videredistribueres til tredjeparter, i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter i afsnittet "Cookiepolitik". Oplysningerne bruges til målreklame.

Derudover bruger vi et antal tredjeparter til at gemme og behandle data. De behandler kun data på vores vegne og kan ikke bruges det til egne formål.

Omfordeling af personlige data såsom navn og e-mail osv. sker kun, hvis du giver dit samtykke. Vi bruger kun databehandlere i EU eller i lande, der kan yde tilstrækkelig beskyttelse af dine data.

Indsigt og klager
Du har ret til at vide, hvilken slags af dine personlige data vi behandler. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod behandlingen af dine data. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til behandlingen af dine data. Hvis dine data er forkerte, har du ret til at få disse rettet eller slettet. Kontakt venligst: hr@bj-gear.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed.

Udgiver
Hjemmesiden er ejet og udgivet af:

BJ-Gear A/S
Niels Bohrs Vej 47
8660 Skanderborg
Tlf.: +45 87 40 80 80
Email: bj@bj-gear.com