SPS smart production solutions, Nürnberg 2022

Efter år med corona og aflysninger er vi at finde på SPS Smart production solutions 2022 i Nürnberg, hvor vi vil præsenterer vores gear- og transmissionsløsninger.

Vi råder over et bredt program af egenproducerede gear og aktuatorer af høj kvalitet og med stor driftssikkerhed. Med udgangspunkt i vores gennemprøvede produkter, udvikler vi løbende tilpassede produkter og specialprodukter i et tæt samarbejde med din virksomhed. Vi tilbyder desuden transmissionskomponenter af anerkendte fabrikater, der bl.a. gør det muligt at levere samlede transmissionsløsninger med kort varsel. Vi tænker innovativt og kundeorienteret i udviklingsprocessen og går målrettet efter at optimere dit samlede udbytte i forhold til design, funktionalitet og økonomi.

Så kig forbi stand 3-114 og hør mere om vores produkter.

Se oversigtskort her!

Du kan læser mere om SPS smart production solutiosn 2022 messen her!

Vi deltager også på ...

FoodTech DiaLabXpo 2022, MCH Herning - 1. - 3. november

Efter år med corona og aflysninger er vi igen at finde på FoodTech 2022, hvor vi i år demonstrerer en række nye rustfri produkter som vi har store forventninger til og udviklet med tanke på fødevareindustrien.

Vi har i mange år haft et tæt og godt samarbejde med leverandører af maskiner og anlæg til fødevareindustrien, hvor høj hygiejne og rengøringsvenlighed er nøglekrav. BJ-Gear A/S lever op til disse krav med vores program af hygiejniske aktuatorer, gear, spindelgear og gearmotorer udført i rustfrit stål, der er perfekte til montering direkte i procesområder uden behov for en beskyttende rustfri stålafskærmning. Dermed fjernes en kilde til skjult bakterievækst.

Vores hygiejniske rustfri gear og aktuatorer bliver fremstillet med en bearbejdet glat overflade uden unødvendige ribber, flanger, recesser og montagehuller for at forenkle rengøringen og minimere bakterierisikoen yderligere.

Så kig forbi stand J 7285 og hør mere om vores nye produktserie.