Ansvars- og kvalitetsbevidste Industritekniker søges til dag-, aften- eller nathold

Vi har travlt og udvider medarbejderstaben. Har du erfaring med CNC-fræsning, og vil du være med til at producere vores højteknologiske gear- og transmissionsløsninger? Så er du måske en af vores nye kolleger?

Med reference til produktionschefen bliver du en del af vores komponentproduktion, som består af dygtige og engagerede medarbejdere.

Kvalifikationer:
Vi forventer, at du opfylder følgende krav:

  • Du er uddannet maskinarbejder/industritekniker
  • Erfaring med opstilling og programmering på Matsuura eller Mori Seiki fræsemaskiner er en fordel.
  • Du har teknisk forståelse
  • Du læser og forstår instruktioner

Derudover forestiller vi os, at du er struktureret, kvalitetsbevidst og produktiv. Du er fleksibel og trives i et travlt miljø. Du er en teamplayer og positivt indstillet til dit arbejde (også når der er travlt).

Timeantal og tiltrædelse:
Arbejdstiden er 37 timer om ugen.
Tiltrædelse hurtigst muligt. Send din ansøgning straks, vi afholder samtaler løbende.

Vi tilbyder:
Et spændende job med mange udfordringer og muligheder i en dynamisk virksomhed i vækst, god løn, attraktive personalegoder og ordnede forhold. Hvis du finder ovenstående interessant og har lyst til at arbejde i et uhøjtideligt arbejdsmiljø med dygtige og hjælpsomme kollegaer, er du meget velkommen til at sende en ansøgning med CV til: E-mail: HR@bj-gear.com

Har du spørgsmål til stillingen, kan de rettes til fabrikschef Lars Bak på tlf. 87 40 80 53

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

________________________________________________________________________________________________________________________________
BJ-Gear A/S har domicil i attraktive lokaler, tæt på motorvejen. Virksomheden er drevet af en engageret topledelse og har høj anciennitet blandt de omkring 100 ansatte. Vi servicerer både store OEM kunder og mindre maskinbyggere. Virksomhedens eksport udgør 60 %.

BJ-Gear A/S står i dag som en af de førende virksomheder inden for udvikling, produktion og levering af transmissionsløsninger. Vi råder over et bredt program af egenproducerede gear og aktuatorer af høj kvalitet og med stor driftssikkerhed. Med udgangspunkt i vores gennemprøvede produkter, udvikler vi løbende tilpassede produkter og specialprodukter i et tæt samarbejde med vores kunder.

BJ-Gear som arbejdsplads

Vil du vide mere om, hvordan vi har det hos BJ-Gear? Hvad vi laver, og hvad BJ-Gear tilbyder sine medarbejdere?

 

Illustration af samlede hænder