You don't have javascript enabled.
legalporn4k.com
 
18.01.2016

Tre lagerautomater fra Kardex Remstar skal øge effektiviteten ved BJ-Gear A/S

Som led i en større lageroptimerings- og automatiseringsplan har BJ-Gear A/S investeret i 3 Kardex Shuttle XP 500 automater fra Kardex Remstar.

Vores ambition er øget effektivitet og automatisering

Automaterne er som nævnt en del af BJ-Gears ambition om at øge vores produktivitet og kvalitet via automatisering og optimering.

80%, altså hovedparten, af de komponenter der benyttes i vores produktsortiment, vil få plads i automaterne. Kardex Shuttel XP har desuden indbygget optiflex højdeoptimering. Dette giver, ifølge Kardex Remstar, markedets største fleksibilitet samt udnyttelse af pladsvolumen, da hylderne har flydende placering i tårnene. Optiflex højdeoptimering sikrer, at der er plads til 20% flere varer end i traditionelle lagerautomater. Automaterne udfører automatisk optælling, og giver besked ved lav beholdning af komponenter, således indholdet i automaterne altid er ajourført og fyldt op. 

Plukkefejl vil blive reduceret betydeligt da automaterne, via scanning, giver mulighed for at verificere om man har plukket rigtigt”“ erfaringer siger, at tiltag som disse får fejlkvotienten til at dale.

Endnu en fordel ved investeringen er, at ergonomi og arbejdsmiljø vil blive endnu bedre for de ansatte. Da plukket fra automaterne altid sker i god arbejdshøjde til forskel fra pluk fra traditionelle hylder, hvor man nemt kan komme ud for uhensigtsmæssige løft og stræk.


Flere kvadratmetre til nye muligheder

Investeringen i automaterne vil give en pladsreducering på 85-90 % i montagen samt på dele af vores lager. Dette betyder, at vi får ca. 200 ekstra kvadratmeter til rådighed.

Planerne for de frigivende kvadratmeter er på sigt at fortsætte vores automatisering, i første omgang af delkomponenter i montagen. Men der frigives også tiltrængte kvadratmeter til mere plads omkring montagens arbejdsstationer, hvor vi er ved at optimere på arbejdsgange.