You don't have javascript enabled.

Fokus på energi og miljø via kvalitet og innovation

Danmark har en stærk position indenfor udvikling og fremstilling af vindmøller og andre vedvarende energiformer. BJ-Gear A/S har siden 1980 haft et tæt samarbejde med virksomheder i energi- og miljøsektoren baseret på evnen til at komme med enkle og robuste innovative løsninger på komplicerede opgaver. Vi har f.eks. leveret produkter til vindkraft, kraftværker, olie, gas, varmeforsyning, bølge- og vandkraft. Vi leverer også til en lang række virksomheder, som leverer produktions- og håndteringsudstyr til vindmølleindustrien.

Vi har et godt kendskab til materialer, nøgleteknologier og overfladeteknikker, der har stor betydning for at nå det bedste resultat. Vi kan desuden sikre den kortest mulige vej fra udvikling til færdigt produkt gennem en hurtig levering af prototyper.

Grundlæggende er det vores knowhow kombineret med vores fleksible produktprogram af standardløsninger, kundetilpassede løsninger og specialløsninger, som er et væsentligt kriterium for, at energi- og miljøsektoren vælger os som partner.

BJ-Gear A/S' stærke sider er bl.a.:

  • Innovativ engineering baseret på bl.a. 3D Cad, FEA og FMEA.
  • Højt materialekendskab og generelt kendskab til nøgleteknologier.
  • Bredt standardprogram af gear, aktuatorer, motorer, bremser, encodere, koblinger m.m. til hurtig levering
  • Stor kompetence i produkttilpasning og udvikling af specialprodukter - også i mindre antal
  • Produktfokus: Høj kvalitet, kompakt design, lav vægt ift. ydelse, lavt støjniveau, pålidelig teknologi, høj sikkerhed m.m.
  • Høj grad af proceskontrol under fremstilling af komponenter og produkter
  • Erstatningsprodukter og reservedelsgaranti i hele udstyrets levetid