You don't have javascript enabled.

Stærk leverandør af transmissionsdele til fødevareindustrien

Vi har i mange år haft et tæt og godt samarbejde med leverandører af maskiner og anlæg til fødevareindustrien, hvor høj hygiejne og rengøringsvenlighed er nøglekrav. BJ-Gear A/S lever op til disse krav med vores standardprogram af hygiejniske aktuatorer, gear, spindelgear og gearmotorer udført i rustfrit stål, der er perfekte til montering direkte i procesområder uden en beskyttende rustfri stålafskærmning. Dermed fjernes en kilde til skjult bakterievækst.
Vores hygiejniske rustfri gear og aktuatorer fremstilles med en bearbejdet glat overflade uden unødvendige ribber, flanger, recesser og montagehuller for at forenkle rengøringen og minimere bakterierisikoen yderligere. Til mindre krævende miljøer tilbyder vi løsninger eksempelvis baseret på gearhuse i støbejern, med special overfladebehandling, eller aluminium og med rustfrie aksler.

Vores produkter indgår bl.a. i opskæringsmaskiner, mixere, pumper, homogenisatorer, fyldere, forseglingsudstyr, pick & place units, conveyors samt utallige andre applikationer.

BJ-Gear A/S' stærke sider er bl.a.:

  • Omfattende teknisk knowhow og engineering-kapacitet
  • Stor kompetence omkring hygiejniske aktuatorer, gear og gearmotorer i rustfrit stål
  • Bredt standardprogram af gear, aktuatorer, motorer, bremser, encodere, koblinger m.m. til hurtig levering
  • Stor kompetence i produkttilpasning og udvikling af specialprodukter - også i mindre antal
  • Erstatningsprodukter og reservedelsgaranti i hele udstyrets levetid