You don't have javascript enabled.
 
14.06.2018

Som leverandør af Hydro-Mec-gear er BJ-Gear A/S din totalleverandør af gearløsninger

Du kan nu bruge os som totalleverandør af keglehjulsgear, fladgear, tandhjulsgear og snekkegear, da vi har en forhandleraftale af gear fra italienske Hydro-Mec S.P.A. Det fuldender vores gearprogram i forhold til geartyper og -størrelser og giver dig mulighed for at få alle dine gearløsninger samlet hos én totalleverandør.

Du kan få kundetilpassede løsninger til dit behov

Ved at købe Hydro-Mecs geartyper hos BJ-Gear kan du få gearene inden for en smal tidsramme, da vi lagerfører langt de fleste geartyper. Løsningen kan desuden tilpasses til dit specifikke behov på flere forskellige områder. Gearene kan tilpasses efter motorstørrelse, når der påmonteres motorflange og indgangsaksel, og vi kan derudover levere flanger på specialmål for motorer, der ligger uden for IEC-normerne. Gearene kan leveres med netop den udveksling, du efterspørger. Derudover kan gearene leveres med fri aksel eller med en rustfri hulaksel til gear, der skal bruges i miljøer, hvor der er risiko for at gearet udsættes for vand eller andet, der kan skabe korrosion.

Hydro-Mecs gearprogram er kompatibelt med kendte fabrikater på markedet, og du kan derfor uden problemer udskifte konkurrerende gear i forskellige applikationer med Hydro-Mec-gear.

Hurtig levering og dansk kvalitetssikring


For at du oplever en ekstra smidig og fleksibel håndtering af din ordre, har vi systematiseret monteringen af Hydro-Mec-gear. Vi har etableret et særskilt område i montageafdelingen, hvor dedikerede medarbejdere hurtigt og effektivt monterer geartyperne. For at effektivisere processen yderligere har vi oprettet et mellemlager af halvfabrikata i form af basishuse og tilhørende komponenter, der sikrer, at vi kan levere dit gear, når du skal bruge det.

Per Thomsen har oparbejdet en særlig kompetence i monteringen af Hydro-Mec-gear. Dermed får du som kunde et italiensk gear med dansk kvalitetssikring.

God kvalitet og en høj virkningsgrad til en fair pris

Du kan både få Hydro-Mecs fladgear, tandhjulsgear, snekkegear og keglehjulsgear gennem os. Er du på udkig efter et gear med en høj virkningsgrad, udmærker Hydro-Mecs keglehjulsgear sig ved at have en virkningsgrad på op til 96%. Gearene er derfor energieffektive og desuden meget kompakte, hvilket gør det let at bygge dem ind i en applikation. Vi har grundigt testet og godkendt gearene, der leveres med gearhuse i støbejern eller aluminium. Keglehjulsgearene fås som fod- eller flangegear og kan leveres med fast udgangsaksel, rustfri hulaksel eller hulaksel for krympeskive-montage.

Hydro-Mecs keglehjulsgear i størrelserne X22S-X63A fås med gearhus af aluminium med 2- eller 3-trins udveksling.

Gearene fås med udvekslinger mellem 5:1 og  821:1 og et maksimum moment på 410 Nm for aluminiumsgear, mens støbejerns-gearene fås med et maksimum moment på 4600 Nm. Gearene er ATEX-godkendte og kompatible med alle IEC-motorer.

Du kan læse mere om de enkelte produkter og finde det gear, der passer til netop dit behov på vores hjemmeside.

Hydro-Mec - en dygtig og fleksibel producent

Hydro-Mec S.P.A. har eksisteret i 35 år og er kendt som en dygtig, fleksibel og anerkendt producent af konkurrencedygtige gearprodukter. Virksomheden startede i 1983 med at producere reduktionsgear til hydrostatiske variatorer. I dag producerer de italienske gear af høj kvalitet. Deres filosofi er baseret på en dedikeret kundeservice med hurtig og pålidelig levering af kvalitetsgear som fundament. De samarbejder desuden med produktproducenter for at udvikle specialprodukter til kundetilpassede løsninger.

Hydro-Mecs lager i Italien.


Du kan se en præsentation af Hydro-Mecs faciliteter lige her.