You don't have javascript enabled.
 
20.01.2017

BJ-Gear lancerer rustfrit bremsemodul med stor succes

BJ-Gears bremsemodul i rustfrit stål opfylder de høje krav og standarder, der er inden for fx fødevareindustrien, og kan bruges direkte i proceslinien.

I 2016 lancerede BJ-Gear et standard rustfrit bremsemodul, som produceres på virksomhedens egen fabrik i Skanderborg. Bremsemodulet er, som BJ-Gears øvrige rustfri produkter, kendetegnet ved en glat, bearbejdet overflade, der gør rengøringen lettere og derved reducerer risikoen for bakterievækst. Pakningerne er lavet af nitrilgummi, der sikrer, at vand og rengøringsmidler ikke kommer ind i bremsemodulet.


BJ-Gears standard rustfrit bremsemodul er designet til montage mellem gear og motor og opnår herved en tætningsgrad på IP68/69. Derudover er bremserne i overensstemmelse med både UL- og CSA-standarderne.


Bremsemodulet findes i tre størrelser med et bremsemoment fra 5-20 Nm og passer til IEC motorstørrelser 63, 71, 80 og 90 (B14) - andre størrelser kan produceres efter ønske. For yderligere information kontakt venligst vores salgsafdeling på: +45 8740 8080, E-mail: bj@bj-gear.com eller se mere på vores hjemmeside www.bj-gear.dk.