You don't have javascript enabled.
 
04.11.2015

DI Østjyllands Initiativpris til BJ-Gear A/S

 

Når man kører på motorvejen mod Aarhus fra Skanderborg, og et kort sekund kigger til højre, så vil man måske få øje på en virksomhedsfacade, hvor der står BJ-Gear.

Selvom industribygningen ved første øjekast afspejler at ”her er orden på tingene”, så er det nok de færreste, der kender til det mønstereksempel på et moderne erhvervseventyr, som gemmer sig bag murene.

Mens mange andre virksomheder valgte at flytte produktionen til udlandet, besluttede BJ-Gear A/S på et tidligt tidspunkt at fastholde produktionen og arbejdspladserne i Danmark og i stedet satse på automatisering og robotteknologi. 

Det viste sig at være den helt rigtige strategi for BJ-Gear A/S, der i dag har et super fleksibelt og effektivt produktionsapparat, der kan levere komplekse og højteknologiske løsninger. Det har betydet, at BJ-Gear A/S nu indtager en førende position på verdensmarkedet for bl.a. teknisk udstyr til hospitaler. Det kan f.eks. være bevægelige dele til røntgenscannere eller patientborde. Et andet vigtigt segment er hygiejniske gearløsninger til fødevareindustrien.

- BJ-Gear A/S giver et fantastisk godt svar på, hvordan vi kan fastholde produktion i Danmark. En høj grad af automatisering og en tæt sammenhæng imellem salg, udvikling og produktion gør virksomheden i stand til at designe og producere helt specielle og konkurrencedygtige gearløsninger til kunderne. Derfor er virksomheden den helt rigtige vinder af DI Østjyllands Initiativpris 2015, siger formand Steen Bødtker, DI Østjylland.

Initiativprisen overrækkes:

Onsdag den 4. november kl. 15.00

BJ-Gear A/S, Niels Bohrs Vej 47, 8660 Skanderborg

Prisen overrækkes af DI Østjyllands formand Steen Bødtker og Skanderborgs borgmester Jørgen Gaarde.

Pressen inviteres til at overvære overrækkelsen, hvor der vil samtidig være mulighed for at se produktionen.

For yderligere oplysninger kontakt chefkonsulent Johan H. Pedersen, DI på tlf: 4084 3207 eller pressekoordinator Anders Brandtoft, tlf: 3377 3821